Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2020. Február 18. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Családi vitát próbáltak ökölharccal rendezni

Családi vitát próbáltak ökölharccal rendezni

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság miatt két férfi ellen, akik egy dorogi üzlet előtt verekedtek össze.

A két férfi között egy korábbi családi kapcsolatból adódóan feszült viszony alakult ki. Emiatt 2019. október 22-én 19 óra 13 perc körül ittas állapotban összetalálkoztak egy dorogi üzletben, itt vitáztak egymással. A szóváltás közben a két vádlott kilépett az áruház ajtaján, majd a bejárat előtt az egyik férfi két kézzel előbb meglökte a másikat, majd jobb kézzel és ököllel egy-egy alkalommal arcon ütötte. Ezután a másodrendű vádlott a földre rántotta az elsőrendűt, majd mindketten kölcsönösen ököllel ütötték egymást, a földön birkózva egymást igyekeztek leszorítani, hol az egyikük volt felül, hol a másikuk – közölte közleményében az ügyészség.

A másodrendű vádlott barátnője igyekezett szétválasztani a földön verekedőket, akik végül az áruház biztonsági őrének felszólítására hagytak fel az erőszakos magatartásukkal.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a két férfit tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.