Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 27. 07:37, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Csalás mester fokon – esztergomi vevőt is átvert

Csalás mester fokon – esztergomi vevőt is átvert

Tizenegy rendbeli bűncselekmény elkövetése írható a számlájára annak a nőnek, akit az esztergomi rendőrök fogtak el múlt héten. A gyanúsított internetes vásárlás ürügyén verte át áldozatait.

Az Internet segítségével követett el bűncselekményt egy 42 éves szegedi asszony. Országszerte vannak sértettjei a gyanúsítottal szemben folytatott büntetőeljárásnak. R-né P. Erika legtöbbször télikabátot kínált eladásra az egyik aukciós portálon 2013 decemberében, egy esetben viszont projektort és tabletet is meghirdetett. A hirdetésre többen is reagáltak, végül 11-en utalták el a termékekért kért összeget, de a hirdetésben szereplő portékát nem kapták meg és a pénzüket sem látták viszont. A sértettek egyike az Esztergomi Rendőrkapitányságon tett feljelentést és az esztergomi nyomozók meg is találták a tettest. R-né P. Erikát gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült, hogy a gyanúsított több néven regisztrált és a nem létező kabátért mindig más összeget kért. R-né P. Erika ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet múlt csütörtökön lezárt és vádemelési javaslattal megküldött az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT