Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2014. Január 27. 07:37, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Csalás mester fokon – esztergomi vevőt is átvert

Csalás mester fokon – esztergomi vevőt is átvert

Tizenegy rendbeli bűncselekmény elkövetése írható a számlájára annak a nőnek, akit az esztergomi rendőrök fogtak el múlt héten. A gyanúsított internetes vásárlás ürügyén verte át áldozatait.

Az Internet segítségével követett el bűncselekményt egy 42 éves szegedi asszony. Országszerte vannak sértettjei a gyanúsítottal szemben folytatott büntetőeljárásnak. R-né P. Erika legtöbbször télikabátot kínált eladásra az egyik aukciós portálon 2013 decemberében, egy esetben viszont projektort és tabletet is meghirdetett. A hirdetésre többen is reagáltak, végül 11-en utalták el a termékekért kért összeget, de a hirdetésben szereplő portékát nem kapták meg és a pénzüket sem látták viszont. A sértettek egyike az Esztergomi Rendőrkapitányságon tett feljelentést és az esztergomi nyomozók meg is találták a tettest. R-né P. Erikát gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült, hogy a gyanúsított több néven regisztrált és a nem létező kabátért mindig más összeget kért. R-né P. Erika ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet múlt csütörtökön lezárt és vádemelési javaslattal megküldött az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 09. 09:49, csütörtök | Helyi

KUBÓ ÉVA KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Kubó Éva képzőművész kiállítását nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány 2023. március 4-én a Kapcsolatok Házában.

2023. Március 09. 09:42, csütörtök | Helyi

ÖRMÖHÍR A VÁRMÚZEUMBAN

Az Eurohíd Alapítvány 2023. március 1-jén nyitotta legújabb kiállítását az Esztergomi Vármúzeum nagytermében.

2023. Február 15. 09:55, szerda | Helyi

Nem világít többé az ikonikus felirat: lebontják Dorog legmagasabb épületét

Már nem világít többé a dorogi éjszakai panoráma elengedhetetlen eleme, az „RG” felirat, napokon belül pedig megkezdődik a város legmagasabb épületének bontása is.

2023. Február 15. 09:49, szerda | Helyi

HEGYVÁRI DÁVID KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Az Eurohíd Alapítvány kiállításai során nagyon szeretünk a helyi művészek mellett, Esztergomban még kevésbé ismert alkotókat is bemutatni.