Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Június 28. 08:20, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Csattanás után kitört a busz szélvédője - Újabb részletek derültek ki!

Csattanás után kitört a busz szélvédője - Újabb részletek derültek ki!

Csattanás után az utasok azt hitték, hogy egy defekt miatt tört ki az egyik menetrend szerinti busz hátsó szélvédője, a közlekedési társaság azonban elárulta, hogy pontosan mi is történt.

Szerdán reggel a komáromi busz 7 óra körül, utasokkal tele defektet kapott Tokodaltárón, ráadásul kitört a hátsó szélvédője is – számolt be az esetről olvasónk.

Senki sem sérült meg, és azóta kiderült, hogy defekt nem történt, de az üvege valóban szilánkosra tört a busznak.

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ kommunikációs és marketing főmunkatársa kifejtette, hogy a menetrend szerint közlekedő Credo busz vezetője az egyik dorogi megállóból indult ki, amikor egy kamion haladt el mellette. A sofőr észlelt egy kisebb csattanást, de a tükörből tájékozódva úgy látta, nem keletkezett kár a buszban. Két megálló között azonban jelezték neki az utasok, hogy a hálósra tört hátsó szélvédőből potyognak az üvegdarabok.

Pruzsina Alice hozzátette: ekkor értesítette a forgalmi szolgálattevő kollégát, aki felvette a kapcsolatot a legközelebbi menetrend szerinti járat vezetőjével annak érdekében, hogy már a következő megállóban átszállhassanak az utasok.

Így Dorogon, egy megálló különbséggel másik busszal utazhattak tovább. A járművet a vezetője a dorogi műszaki telephelyre vitte.

Csak a hátsó szélvédője sérült, gumiabroncsai és más részei nem, így autómentőre nem volt szükség – tette hozzá a kommunikációs főmunkatárs.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.