Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Január 26. 08:19, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Csisztu Zsuzsa többet mondott, mint kellett volna?

Csisztu Zsuzsa többet mondott, mint kellett volna?

Egy valami biztosan közös Csisztu Zsuzsában, Szentpéteri Csillában vagy éppen Soma Mamagésában. Ez pedig nem más, mint az anyaság, melynek élményeiről most közismert édesanyák is őszintén meséltek.

Tizenöt hazai sztáranya vallott az anyaságról, szerelemről, párkapcsolatról, s árult el olyan belső érzéseket, amelyekről eddig talán nem tudott a nagyközönség. Az Anyatükör című könyvben - melyet Millner Judit Krisztina írt - többek között Malek Andrea, Szalay Kriszta, Soma, Szentpéteri Csilla, Bálint Antónia, Mészáros Réka, Csisztu Zsuzsa, Ungár Anikó, Szekeres Adrien és Holló Márta mesélt a gyereknevelés szépségeiről és nehézségeiről, sikerekről és kudarcokról.
- Azt hiszem, hogy egy kicsit túlzottan is sok mindent elárultam ebben a könyvben. Úgy érzem, hogy mindenki sokkal többet ad magából, mint, amit eddig velük kapcsolatban megismerhettünk - vélekedett Csisztu Zsuzsa.

Bálint Antónia egyedülálló anyaként neveli négy és fél éves kislányát, de ahogy mondta, neki ő a legnagyobb ajándék. Akárcsak Ungár Anikónak, akinél nem volt kérdés, hogy egyszer édesanya lesz. A bűvésznő 40 éves volt, amikor fia született, mellé, ahogy mondta, még két kis gyereket is "kapott" ajándékba. Szentpéteri Csilla fellépései miatt szinte folyton úton van, ő azt árulta el, hogyan lehet összeegyeztetni a karriert és a családi életet.

- A legnehezebb dolog az életemben az talán az utazás. Ez az úrfi félévi bizonyítványán is meglátszott. Én korábban elhatároztam, hogyha családom és gyermekem lesz, vele is megszerettetem az utazást. Kristóf olyannyira megszerette, hogy legutóbb azt mondta, nem lesz más, mint diplomata - mosolygott a zongoraművésznő.

Soma szerint ahány család, annyiféle liberális nevelés.

- Nálunk a liberális nevelés azt jelenti, hogy a húszéves fiam a mai napig nem kap zsebpénzt, ha nincs kitakarítva a laktér - mosolygott Mamagésa, aki elárulta: kicsi koruk óta kineziológushoz hordta gyermekeit, akik azt is megtanulták, hogy a szülő-gyerek viszony nem partneri, hanem hierarchikus viszonyt jelent.

Holló Márta számára nem volt kérdés, karrier vagy gyerek. A műsorvezető példaképe édesanyja volt, aki a gyermekvállalás után is dolgozott, egyetemre járt és saját vállalkozását vitte. Mészáros Réka, ahogy mondta: kisportolta magát, már ami a versenyzést illeti, s ezután teljesült a vágya, vagyis gyermeke született.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára