Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2012. Január 26. 08:19, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Csisztu Zsuzsa többet mondott, mint kellett volna?

Csisztu Zsuzsa többet mondott, mint kellett volna?

Egy valami biztosan közös Csisztu Zsuzsában, Szentpéteri Csillában vagy éppen Soma Mamagésában. Ez pedig nem más, mint az anyaság, melynek élményeiről most közismert édesanyák is őszintén meséltek.

Tizenöt hazai sztáranya vallott az anyaságról, szerelemről, párkapcsolatról, s árult el olyan belső érzéseket, amelyekről eddig talán nem tudott a nagyközönség. Az Anyatükör című könyvben - melyet Millner Judit Krisztina írt - többek között Malek Andrea, Szalay Kriszta, Soma, Szentpéteri Csilla, Bálint Antónia, Mészáros Réka, Csisztu Zsuzsa, Ungár Anikó, Szekeres Adrien és Holló Márta mesélt a gyereknevelés szépségeiről és nehézségeiről, sikerekről és kudarcokról.
- Azt hiszem, hogy egy kicsit túlzottan is sok mindent elárultam ebben a könyvben. Úgy érzem, hogy mindenki sokkal többet ad magából, mint, amit eddig velük kapcsolatban megismerhettünk - vélekedett Csisztu Zsuzsa.

Bálint Antónia egyedülálló anyaként neveli négy és fél éves kislányát, de ahogy mondta, neki ő a legnagyobb ajándék. Akárcsak Ungár Anikónak, akinél nem volt kérdés, hogy egyszer édesanya lesz. A bűvésznő 40 éves volt, amikor fia született, mellé, ahogy mondta, még két kis gyereket is "kapott" ajándékba. Szentpéteri Csilla fellépései miatt szinte folyton úton van, ő azt árulta el, hogyan lehet összeegyeztetni a karriert és a családi életet.

- A legnehezebb dolog az életemben az talán az utazás. Ez az úrfi félévi bizonyítványán is meglátszott. Én korábban elhatároztam, hogyha családom és gyermekem lesz, vele is megszerettetem az utazást. Kristóf olyannyira megszerette, hogy legutóbb azt mondta, nem lesz más, mint diplomata - mosolygott a zongoraművésznő.

Soma szerint ahány család, annyiféle liberális nevelés.

- Nálunk a liberális nevelés azt jelenti, hogy a húszéves fiam a mai napig nem kap zsebpénzt, ha nincs kitakarítva a laktér - mosolygott Mamagésa, aki elárulta: kicsi koruk óta kineziológushoz hordta gyermekeit, akik azt is megtanulták, hogy a szülő-gyerek viszony nem partneri, hanem hierarchikus viszonyt jelent.

Holló Márta számára nem volt kérdés, karrier vagy gyerek. A műsorvezető példaképe édesanyja volt, aki a gyermekvállalás után is dolgozott, egyetemre járt és saját vállalkozását vitte. Mészáros Réka, ahogy mondta: kisportolta magát, már ami a versenyzést illeti, s ezután teljesült a vágya, vagyis gyermeke született.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.