Városlista
2019. július 20, szombat - Illés

Hírek

2019. Július 11. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Csongrádban turnézott a Babits Mihály Kamaraszínház

Csongrádban turnézott a Babits Mihály Kamaraszínház

„Most ismét feléledt a teátrum az esztergomi Babits Mihály Kamaraszínháznak köszönhetően” - írta a delmagyar.hu az esztergomi előadás után.

Július 1. és 6. között rendezték meg a III. OnaBona Alkotótábort a csongrádi művésztelepen, ahol a Babits Mihály Kamaraszínház különítménye egy munkaelőadás létrehozását kapta feladatául. Így született meg Az influenszer - egy figyelemkurva vallomásai, amit Braun Barna írt, Lanstyák Ildikó játszott, és amit Kaj Ádám rendezett. A tábor ötletgazdája és főszervezője, egyben az előadás látványtervezője, Pipei Borbála volt.

A munkabemutatót az alkotótábor zárónapján, július 6-án tartotta a Babits Mihály Kamaraszínház. Majd azt követően a Hruscsov pincére voltam darabját láthatta a csongrádi közönség Tarjányi Kriszta Irma, Lanner Katalin és Ótott Ferenc főszereplésével.

Június 7-én Szeged első vízi színpadán, a Horthy Csónakházban, adta elő a társaság Vörös István művét, a Tisza Teátrum programsorozat részeként.

„Most ismét feléledt a teátrum az esztergomi Babits Mihály Kamaraszínháznak köszönhetően” – írta a delmagyar.hu az esztergomi előadás után.

Fotók: Kovács Gyula András

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 09:40, szombat | Helyi

Fotópályázat indult a Duna-Gerecse térségben

Térségi fotópályázatot hirdetett a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület.

2019. Július 20. 05:00, szombat | Helyi

Idén is nagyot szól majd a Kalifa-tanya bulija

Idén is megrendezi a Tűzkerék zenekar hagyományos nyári fesztiválját a Kalifa-tanyán Búbánatvölgyben. Augusztus 10-én a Kalifa bulin többek is fellépnek.

2019. Július 20. 05:00, szombat | Helyi

Ütős utolsó nappal folytatódik a Sportalshow!

Újabb ütős koncertekkel várja a közönséget az 5. Sportalshow a sportcsarnok mellett szombaton is. Ezúttal is jót zúzhat a közönség!

2019. Július 19. 21:59, péntek | Helyi

Fennakadt egy uszály a Dunán - FOTÓK

"Bugac alatt fennakadt uszályka…" - írta olvasónk.