Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Július 11. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Csongrádban turnézott a Babits Mihály Kamaraszínház

Csongrádban turnézott a Babits Mihály Kamaraszínház

„Most ismét feléledt a teátrum az esztergomi Babits Mihály Kamaraszínháznak köszönhetően” - írta a delmagyar.hu az esztergomi előadás után.

Július 1. és 6. között rendezték meg a III. OnaBona Alkotótábort a csongrádi művésztelepen, ahol a Babits Mihály Kamaraszínház különítménye egy munkaelőadás létrehozását kapta feladatául. Így született meg Az influenszer - egy figyelemkurva vallomásai, amit Braun Barna írt, Lanstyák Ildikó játszott, és amit Kaj Ádám rendezett. A tábor ötletgazdája és főszervezője, egyben az előadás látványtervezője, Pipei Borbála volt.

A munkabemutatót az alkotótábor zárónapján, július 6-án tartotta a Babits Mihály Kamaraszínház. Majd azt követően a Hruscsov pincére voltam darabját láthatta a csongrádi közönség Tarjányi Kriszta Irma, Lanner Katalin és Ótott Ferenc főszereplésével.

Június 7-én Szeged első vízi színpadán, a Horthy Csónakházban, adta elő a társaság Vörös István művét, a Tisza Teátrum programsorozat részeként.

„Most ismét feléledt a teátrum az esztergomi Babits Mihály Kamaraszínháznak köszönhetően” – írta a delmagyar.hu az esztergomi előadás után.

Fotók: Kovács Gyula András

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 10:27, vasárnap | Helyi

Esztergomi nagycsaládosok jelezzék igényüket!

Idén is kapnak ajándékutalványt az idősek és nagycsaládosok. A 70 éven felettiek automatikusan, a nagycsaládosoknak igényelni kell.

2019. Október 20. 05:01, vasárnap | Helyi

Ingyenes képzéseket indít az Esztergomi Család és Karrier Pont

Személyiségfejlesztési és startup tréninget is indít az Esztergomi Család és Karrier Pont. Ingyenesen lehet rajtuk részt venni!

2019. Október 20. 05:00, vasárnap | Helyi

Régi zene Balassa Bálint emléknapján

Balassa Bálint születésének 465. évfordulóján október 21-én 17 órakor Régi zenei irodalmi emléknap várja a közönséget a Szatmári Irgalmas Nővérek zárdatemplomában. A belépés ingyenes!

2019. Október 19. 12:45, szombat | Helyi

Két tolvajnőt és egy körözött fiatalt kaptak el

Esztergomban egy körözött férfit fogtak el a rendőrök, míg a dorogi nyomozók két tolvajnő ügyében fejezték be a nyomozást.