Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2020. Április 22. 08:28, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Csordás Tibi kockás hassal ünnepelne

Csordás Tibi kockás hassal ünnepelne

Az ANDONIK Médiaválogatott tagjai a kijárási szigorítások között sem állnak le – folyamatosan sportolnak.

Erről is beszélgettek a legújabb ANDONIK Sporthíradóban, amelyben Nagy Anett, Abaházi Csaba műsorvezető és Csordás Tibi zenész volt a főszereplő. No, meg a sport.
.

„Nyomom itthon a hasazást – mondta Csordás Tibi. Ötvenéves koromra szeretnék újra kockás hasat magamnak. Természetesen, csak a négy fal között sportol a zenész, aki leleményesen oldja meg a feladatokat. „Az edzéshez nem feltétlenül kellenek súlyzók, elég egy-két karton víz is. Az interneten sok hasznos saját testsúlyos tréning videót és összeállítást találtam, onnan lestem le azokat a feladatokat, amiket itthon is megtudok csinálni.”

„Tényleg nem megyek sehova, nem mozdulok ki, bevásárolni is csak a feleségem jár. Tévénézés, olvasás, sportolás, főzés teszi ki a mindennapokat.”

És persze a zene. Tibi kihasználva a bezártságot, alkot is, hiszen elmondta, hogy vannak még befejezetlen dalai, amelyeket most véglegesít és jönnek az új ötletek is. Tibinek a stúdió világa nem újdonság, a normális hétköznapokban is sok időt tölt bezárkózva ott.

A „karantén” edzések hatására Csordás Tibi megszabadult már a pocakjától, a jövő februári születésnapig, pedig jöhetnek a kockák.

Anett kérdésére a zenész elmondta, hogy hiányzik neki a foci is.

„Annak idején, amikor a Médiaválogatottba kerültem, belekóstoltam a futsall világába és egy darabig NB II-es játékos voltam. Amikor a pályán vagyok, akkor is mindig a maximumot akarom kihozni magamból, annak ellenére, hogy zenész vagyok és nem focista.

Az ANDONIK Sporthíradóban minden alkalommal egy kihívást kell teljesítenie a vendégnek. Nagy Anett most azt a feladatot adta, hogy a pingpong ütő élével kell pattogtatni a labdát. Lássuk be, az egykori kiváló labdarúgó nem tette magasra a lécet a két pattintással, így aztán Csordás Tibi a néggyel simán nyert. Jöhet a kockás has!Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.