Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2020. Szeptember 22. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Danvizsgáztak kemposaink

Danvizsgáztak kemposaink

Szombaton Esztergom-Kertvárosban került sor a Fighting Kempo Pokorni Team Se Dan vizsgájára.

A vizsgát elnökölte Shihan Lacza Ádám Illés a Magyar Kempo Szövetség elnöke, aki egyben az IKF nemzetközi kempo szövetség alelnökei is.

A helyi csapatból sensei Pokorni Milán és sensei Pokorni Ádám második dan fokozatról harmadik dan fokozatra, míg sensei Szendrei Rebeka egy danról második dan fokozatra léptek tovább. A többszörös világ- és Európa-bajnok bunyósok kiválóan teljesítették az egésznapos megmérettetést, ami a technikai feladatok teljesítése után a nap végén, második danra 40, harmadik danra pedig 50 menet küzdelemmel ért véget.

A Magyar Kempo Szövetség elnöke Shihan Lacza Ádám Illés pedig sensei Pokorni Gáborné első danos mestert, szakmai munkájáért és az elért eredményeiért mádsodik dan fokozatra emelte.

Gratulálunk nekik és felkészítő edzőjüknek Pokorni Gábornak a sikeres vizsgához.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 28. 17:26, szerda | Helyi

Támogatás az esztergomi Montágh Iskola SNI tanulóinak

A Fokról-Fokra a Fogyatékos Gyermekek Neveléséért és Oktatásáért Alapítvány három sikeres pályázatával összesen 1.021.153 forint értékben segítette a Montágh Iskola fogyatékkal élő tanulóinak oktatását, nevelését.

2020. Október 28. 17:23, szerda | Helyi

Állványt bérelne? Íme néhány jó tanács!

A nagyobb volumenű építkezési munkálatok, a felújítások, a homlokzati szigetelés, vagy éppen a festés, sok esetben kivitelezhetetlenek profi állványrendszerek nélkül.

2020. Október 28. 13:23, szerda | Helyi

Kamera rögzített egy kocsmai verekedést Táton - VIDEÓ

A csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség két férfival és két nővel szemben, mert az elkövetők egy táti kocsmában egy vétlen vendéget percekig ütlegeltek, rugdostak.

2020. Október 28. 07:29, szerda | Helyi

Újabb részletek a halálos balesetről

Egy férfi életét vesztette, hárman megsérültek az 1119-es úton történt balesetben, ahol két személykocsi ütközött össze.