Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Hírek

2023. Március 17. 10:41, péntek | PR
Forrás: (x)

Digitalizáld vállalkozásodat epénztárgép és NTAK segítségével

Digitalizáld vállalkozásodat epénztárgép és NTAK segítségével

Magyarországon is egyre elterjedtebb az ePénztargép használata, amelyekhez NTAK szoftver is rendelhető. Az NTAk szoftver ingyen is elérhető a vállalkozások számára, ha egy komplett csomagot választunk.

Milyen szoftverek közül választhatunk?

A törvényi kötelezettségeknek már 0 Forintos havi díjjal is eleget lehet tenni, ha az ingyenes szoftver mellet döntünk.

NTAK POS Free

Ez a csomag egy ingyenes NTAK szoftvert is tartalmaz és mellé egy PAX A920 Pro bankkártya terminált kaphatunk, amely bankfüggetlen, így teljesen mindegy, hogy az adott vásárló éppen melyik bank kártyájával szeretne fizetni. Ezek a terminálok képesek a SZÉP kártyák kezelésére is, ami a nyári és ünnepi időszakokban kiemelten fontos. A havidíjmentes csomag hűségidő nélkül érhető el és 100 százalékosan megfelel az NTAK adatszolgáltatási kötelezettségnek. Fontos azonban megjegyezni, hogy a terminálon minimum 400 001 Forintos forgalmat kell generálni ahhoz, hogy teljesen díjmentesen vehessük igénybe. Ha ez nem teljesül, akkor 5000 Forint + ÁFA díjat számolnak fel, emellett pedig az NTAK adatkapcsolatért 3000 Ft+ ÁFA díjat. Az ePénztárgép applikációt könnyedén telepíthetjük egy egyszerűbb Androidos eszközre is, így nem feltétlenül szükséges, hogy számítógép is legyen az üzletben vagy a vendéglátóhelyen. Előnye a csomagnak, hogy nem szükséges komplex rendszert bérelni és az NTAK szolgáltatás is teljesen automatikusan teljesül. A pénztárgéppel adóügyi nyugtát állíthatunk ki. Az ePénztárgépek nemcsak az NTAK adatszolgáltatást könnyítik meg, de vállalkozásod forgalmának nyomon követését is egyszerűbbé teszik.

NTAK Base

A pénztárgépes megoldáshoz hasonlító NTAK Base csomag vendéglátós kinézettel, NTAK adatküldéssel és hűségidő nélkül bérelhető. Az adatküldési kötelezettségnek az ePénztárgép mobilapplikáció kiegészítő szolgáltatása felel, így a vendéglátóhelyeknek nem kell külön foglalkozniuk az adatküldéssel. A csomagot 3 hónapra havi 9000 Ft + ÁFA, 6 hónapra 15 000 Ft + ÁFA, illetve 12 hónapra 24 000 Ft + ÁFA áron vásárolhatjuk meg.

NTAK ECR

A csomagban az NTAK adatszolgáltatás mellett egy asztali online pénztárgépet bérelhetünk, amelynek kedvezményes ára 89 900 Ft + ÁFA, az NTAK pedig 12 hónapra 24 000 Ft+ ÁFA. Ha olyan vendéglátóhelyen szeretnénk megoldani az NTAK adatszolgáltatást és a nyugtaadási kötelezettséget, ahol fontos a gyorsaság, akkor ez a csomag tökéletes lesz. A szoftver által kiállított nyugta azonnal és automatikusan kinyomtatásra kerül a pénztárgépben, így nem kell külön egy másik eszköz használatával foglalkozni. Akik éppen a vendéglátóegységüknek automatizálására törekednek mindenképpen érdemes ezt a csomagot megvásárolniuk, hiszen most kedvezményes áron lehet hozzájutni. Közeledik a nyári szezon így most még fontosabb lesz a gyorsaság, főleg a kiemelt, turisták által látogatott helyeken. Az egyszerű értékesítés és a gyorsaság párosul ebben a csomagban.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 29. 09:13, hétfő | PR

Hogyan vedd rá magad az aktív testmozgásra? Praktikus tippek életmódválóknak!

Ha szeretnénk egészségesebben élni, akkor a rendszeres testmozgást sem hanyagolhatjuk. Azonban azok, akik megszokták a passzív életvitelt, komoly kihívásokkal szembesülhetnek, mikor ezen változtatni próbálnak.

2023. Május 25. 14:05, csütörtök | PR

Nyugdíjas házakban javítanak, karbantartanak

Meghívásos közbeszerzési pályázaton nyert ingatlanok javítását, karbantartását jelentő munkákat a Jánosik és Társai Kft.

2023. Május 25. 12:45, csütörtök | PR

A tavaszi ablakcsere legnagyobb előnyei

Örök dilemma, hogy mikor jön el az ablakok kicseréltetésének ideje.

2023. Május 25. 09:45, csütörtök | PR

K&H: a Furfangos forintok, az A-PRO-K, a Szerencsetallérok és a Pénzt vagy életet csapat nyerte a vetélkedőt

több mint 8700 diák vett rész a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn