Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 13. 07:34, hétfő | Helyi
Forrás: közlemény

Díjakat adtak át a pályaválasztási kiállításon

Díjakat adtak át a pályaválasztási kiállításon

Szombaton adták át a megyei pályaválasztási kiállítás elismeréseit.

A megyei pályaválasztási kiállítás családi napján, szombaton a szervezett iskolalátogatásokon túl, számos család is felkereste Tatabányán a Kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya által szervezett kiállítást a Földi Imre Sportcsarnokban. A továbbtanulási lehetőségeket bemutató rendezvényt három nap alatt háromezer-ötszáznál több érdeklődő tekintette meg.

Szombaton adták át a kiállítás elismeréseit. Az „Év kiállítója” fődíjat és a hozzátartozó vándorkupát idén a tatai Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium nyerte el. A második helyezett a TSZC Bánki Donát - Péch Antal Szakgimnáziuma, a harmadik díjat a kömlődi Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola Hegyháti Alajos Tagintézménye kapta meg.

A legjobb kulturális műsorért a tatai Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium kapott elismerést Hajasné Dr. Hertelendi Valériától, a KEM KH Foglalkoztatási Főosztályának vezetőjétől.



A kiállítást Dr. Szerencsés László, a Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének köszöntője zárta, aki kiemelte, hogy rekordszámú érdeklődő volt kíváncsi a pályaválasztási lehetőségekre és a kiállítók arról számoltak be, hogy a diákok céltudatosan érkeztek a standokhoz, kérdéseikből is látszott, hogy már előzetesen is tájékozódtak a leendő iskolájukról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT