Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 19. 08:03, hétfő | Helyi
Forrás: hidlap.hu

Dorogi csajok a csúcson – bajnok a női focicsapat

Dorogi csajok a csúcson – bajnok a női focicsapat

Elképesztő magabiztossággal nyerték meg a bajnokságot a dorogi női labdarúgók, utolsó hazai meccsükön 15-0-s győzelemmel ünnepelték a sikert.

Tizenöt mérkőzésen összesen 9 gólt kapott idén az NB II. nyugati csoportjában szereplő Diófa SE, ami már önmagában is dicséretes, holott a csapat többi mutatójához képest nem is annyira kirívó. A jövőre jó eséllyel már az NB I-ben játszó együttes ugyanis természetesen mind a 15 mérkőzését megnyerte, többnyire végig egykapuzva a meccseket. Játékosai összesen 85 gólt szereztek, ami azt jelenti, hogy meccsenként 5,6-os átlagot produkáltak.

Dorogi csajok a csúcson – bajnok a női focicsapat

A most szombati, utolsó hazai meccsükön valóságos mészárlást rendeztek, a vendég Csepel hálóőre 15 alkalommal volt kénytelen a saját kapujában megkeresni a labdát, a fővárosiak gyakorlatilag nem lépték át a felezővonalat sem a 90 perc alatt.

Méltó módja volt ez a bajnokság zárásának (egy idegenbeli meccs még hátra van, a Dorog előnye azonban már behozhatatlan), és volt okuk a pezsgőzésre és ünneplésre is.
Jövőre jó eséllyel már az NB I-ben játszik az együttes – az osztályozó mérkőzésen dől majd el -, amely várhatóan ott is megállja a helyét, hiszen az idei Magyar Kupában is az elődöntőig menetelt a Diófa SE.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.