Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Február 06. 13:24, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Dorogi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 21 éves dorogi férfival szemben, akit kedden fogtak el a rendőrök, akik az üggyel összefüggésben további hét személyt állítottak elő.

Nagyszabású bűnügyi akció keretén belül fogtak el és állítottak elő hat személyt a rendőrök kedden Dorogon, miután felmerült a gyanú, hogy kábítószert fogyasztottak. A velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt kettejük esetében pozitív eredményt mutatott. Ellenük büntetőeljárást indított a rendőrség.

A tanúk meghallgatása és a gyanúsítottak kihallgatása során a nyomozók azonosították azt a férfit, akitől a fiatalok a drogot vásárolták. A rendőrök épp akkor érkeztek meg a drogkereskedő lakására, mikor a férfi kábítószergyanús anyagot adott el ismerőseinek. A 21 éves fiatalembert a helyszínen elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették. A lakásban tartott házkutatás során 400 darab, feltehetően extasy tablettát, nagyobb mennyiségű fehér port, ismeretlen eredetű növényi származékot találtak a nyomozók. Előkerültek olyan értéktárgyak is, melyekkel a gyanú szerint a fogyasztók fizetettek a kábítószerért.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – őrizetbe vétele mellett – kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT