Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Február 25. 08:22, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Eddig három hivatalos jelölt van a 25-ből az esztergomi kerületben

Eddig három hivatalos jelölt van a 25-ből az esztergomi kerületben

Eddig csupán három országgyűlési képviselő-jelölt adta le a szükséges számú aláírásokat az esztergomi választókerületben, pedig korábban rekordszámban, 25-en jelezték, hogy indulnak.

Három jelölt adta le a szükséges számú támogató aláírásokat Komárom-Esztergom megy 2. számú választókerületében. Elsőként rögtön az aláírásgyűjtés megkezdésének napján a Fidesz-KDNP jelöltje, Völner Pál adta le az íveket a választási irodán.

Ezt követően az Mszp, Együtt-PM, DK és MLP közös jelöltje, Vadai Ágnes is eljutatta az aláírásokat az illetékes irodának, végül pedig a Jobbik jelöltje, Nunkovics Tibor a minap adta le a gyűjtőíveket.

A többi jelöltről egyelőre nincs hír. Korábban a választási iroda információi szerint összesen 25-en jelezték, hogy indulnának országgyűlési képviselő-jelöltként az esztergomi körzetben. Számukra még egy hét áll rendelkezésre, hogy összegyűjtsék és leadják az 500 érvényes támogatói aláírást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.