Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Június 13. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Egészségváros Esztergomban is – ingyenes szűrések hírességekkel

Egészségváros Esztergomban is – ingyenes szűrések hírességekkel

Idén hatodszor indult útjára a Richter Egészségváros elnevezésű rendezvénysorozat, amely most Esztergomba is ellátogat, különféle szűrésekkel, tanácsadásokkal és családi programokkal.

Az egészséges életmód áll a Richter Egészségváros elnevezésű rendezvénysorozatának középpontjában, így az esemény ingyenes egészségügyi szűréseket, tanácsadásokat, előadásokat kínál majd. Egyebek közt Esztergomban is, hiszen az országos akció negyedik és egyben záróprogramja nálunk lesz június 14-én.

A Richter Egészségváros az egészségmegőrzés hangsúlyozása mellett elsősorban a megelőzés jelentőségére szeretné felhívni a figyelmet.

A rendezvényen a résztvevők ingyenes szűrések: csontritkulás - csontsűrűségmérés, prosztata- (PSA) szűrésen, koleszterinszint - és vérnyomásmérésen, szív és érrendszeri kockázatfelmérésen, asztmaszűrésen, illetve BMI, testzsír-, magasság-, és testsúlymérésen vehetnek majd részt.

Emellett kipróbálhatnak fitnesz eszközöket, megtekinthetnek elsősegély bemutatót, beállhatnak gyógytornázni, valamint Katus Attilával is együtt mozoghatnak.

A Richter az esemény mellett a kórház számára felajánlott 2 millió forintot adományként egy lélegeztetőgép megvásárlásához, melyet majd a programokon a résztvevők 300 forinttal növelhetnek.

A dunaújvárosi, mohácsi, békéscsabai és esztergomi Richter Egészségvárosokba látogatók számos hírességgel is találkozhatnak, így Rudolf Péterrel az esemény fővédnökével, Krizsó Szilviával, mint a rendezvény háziasszonyával, de Katus Attila mellett Jaksity Kata műsorvezetővel, Béres Alexandra fitnesz világbajnokkal, valamint Rácz Zsuzsa írónővel is.

A rendezvénysorozaton a szűrések, tanácsadások mellett szórakoztató színpadi programok, kézműves sarok, arcfestés, bábszínház is várja a családokat.

A Richter Egészségváros rendezvénysor Esztergomban zárul:
Május 17. Dunaújváros, Dózsa tér
Május 24. Mohács, Széchenyi tér
Május 31. Békéscsaba, Szent István tér
Június 14. Esztergom, Széchenyi tér

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.