Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Július 24. 13:08, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Égő házból mentettek ki egy gyereket és egy anyát a rendőrök

Égő házból mentettek ki egy gyereket és egy anyát a rendőrök

Lángoló tetőszerkezetű házhoz kaptak riasztást a Budakeszi Rendőrőrs járőrei, akik késlekedés nélkül segítettek a házban rekedt anyán és gyermekén. Percek alatt zajlottak az események.

Július 22-én 18 óra 18 perckor Budakeszin a Batthyány utcában sűrű feketén füstölgő ház ablakában álló kis család megmentésére a szomszédok már kerítettek egy alumínium létrát, amire az egyik járőr gondolkodás nélkül mászott fel. Elsőként a gyermeket adta át az egyik segítséget nyújtó szomszédnak, majd az édesanya lejutásában segédkezett, közben társa biztonságos távolságba juttatta az odagyűlteket és azt tudakolta, lehet-e még valaki az épületben. Miután megbizonyosodtak róla, hogy közvetlen életveszély mást nem fenyeget, biztosították az oltási munkálatokat. A budakeszi tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai 18 óra 25 perckor a helyszínre érkeztek és megfékezték a lángokat.

A mentők az édesanyát és gyermekét további ellátásra kórházba vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.