Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 17. 11:20, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Egy aláírással eltűnhetnek az esztergomi kátyúk

Egy aláírással eltűnhetnek az esztergomi kátyúk

Egy aláírással felszámolhatóak lennének az esztergomi kátyúk, ehhez csupán Tétényi Éva polgármesternek kellene hitelesítenie nevével a költségvetést, mindezt a Fidesz Esztergomi Szervezete fejtette ki ma közleményben.

A Fidesz Esztergomi Szervezete üdvözli, hogy Tétényi Éva is tett valamit a városért, még akkor is ha ez mindössze egy kátyú eltüntetésében merült ki” – olvasható a közleményben, melyben az esztergomi szervezet hozzáteszi, hogy a Fidesz szükség esetén felvállalja akár a keresztszülő szerepét is, és minden héten elnevez egy-egy kátyút Tétényi Éváról, ha ez a módja annak, hogy az úthibák, helyenként az óriási kátyúk eltűnjenek Esztergom utcáiról.

A város problémáit azonban nem ez, hanem a költségvetés aláírása oldaná meg, amelyet Tétényi Éva törvényellenesen máig nem tett meg, fejtette ki a Fidesz Esztergomi Szervezete, amelynek elnöke éppen ezért nyomatékosan felszólítja a polgármestert arra, hogy haladéktalanul írja alá Esztergom elfogadott költségvetését, utat engedve ezzel annak, hogy végre az idei évben is történhessen érdemi munka a városban.

Tétényi Éva egyetlen aláírásával nem egy, hanem az összes kátyú betömését elő tudná segíteni. Amíg ez nem történik meg, azt kell mondjuk: nemcsak Esztergom utcái, hanem a Tétényi Éva által választott utak is járhatatlanok” – szögezte le a közlemény zárásaként György Róbert.

Kapcsolódó cikk:

A „Tétényi kátyú” is betömve - Tétényi Éva polgármester nyílt levele Gál Tamásnak és György Róbertnek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.