Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Augusztus 25. 09:21, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Egy cetlit hagyott a lopott autón – kocsmában is rabolt – elfogták az esztergomi rendőrök - VIDEÓ

Egy cetlit hagyott a lopott autón – kocsmában is rabolt – elfogták az esztergomi rendőrök - VIDEÓ

Rablásért keresték és egy óra alatt meg is lett, így kattant a bilincs annak a férfinek a kezén, akiről közben kiderült, hogy autót is lopott. A tolvaj a lopott kocsin egy cetlivel üzent a rendőröknek, hogy kié a jármű.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Zsolt Csaba 32 éves budapesti férfi ellen, aki a gyanú szerint augusztus 11-én délután Esztergomban bántalmazta egy kocsma alkalmazottját, majd elvitte a napi bevétel egy részét. A gyanúsított távozását követően a pultos értesítette a rendőröket, akik a kapott személyleírás alapján elfogták a férfit, akinél megtalálták az eltulajdonított pénzt. Igazoltatásakor kiderült, hogy a gyanúsítottat más is kereste. Budapest X. Kerületi Rendőrkapitánysága adott ki ellene elfogatóparancsot jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy főnöke autóját 2014. augusztus 5-én engedély nélkül hozta el Budapestről. A tehergépkocsit 2014. augusztus 10-én megtalálták az esztergomi rendőrök egy üzenettel a szélvédője mögött. A lapon lévő írás arról tájékoztatta az egyenruhásokat, hogy a járművet ellopták. Az is rajta volt, hogy kit értesítsenek, miután megtalálták az autót.

S. Zsolt Csabát az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.