Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Április 09. 19:51, péntek | Helyi
Forrás: Szalma Csárda Facebook

Egy esztergomi étterem is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amely kedvezményesen, vagy ingyen ad ételt a mentősöknek

Egy esztergomi étterem is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amely kedvezményesen, vagy ingyen ad ételt a mentősöknek

Kedves Mentősök!
Úgy döntöttünk, mi is csatlakozunk a kezdeményezéshez - írja Facebook oldalán a Szalma Csárda.

"A hétvégén (szombaton és vasárnap) minden szolgálatban lévő mentőst szeretettel várunk és vendégünk egy ebédre!
Ha ránk telefonáltok egy gyorsat ezen a számon: 0633315336, mire megérkeztek elkészítjük nektek az ételt és már mehettek is tovább, hogy minél több emberen segíthessetek! (és persze feljelenteni sem fog senki, ha megálltok 1,5 percre átvenni a rendelést)
Nyugodtan osztogassátok, hogy eljusson a hétvégén szolgáló mentősökhöz"

Az ügy előzménye, hogy valaki pár nappal ezelőtt feljelentett egy mentőst, mert sérelmezte, hogy megállt egy büfénél hamburgert venni.

Buvár Mariann, az érinett mentőápolóaz Országos Mentőszolgálat videójában elmondta, hogyaz esetnek nem várt következménye lett, a rengetegen fogtak össze érte és bajtársaiért.

"Az esetnek komoly következményei lettek. Szerencsére nemcsak a mentők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiállt értem. Sőt, jólelkű büfések, gyrososok, pizzériák, éttermek biztosítottak engem és több mint nyolcezer bajtársamat támogatásukról. Nagylelkűségüknek köszönhetően ma már kedvezménnyel vagy teljesen ingyen hamburgerezhetünk abban a húsz percben, amiben a szolgálat alatt lehetőségünk van. Ígérem, ahogyan eddig is, úgy ezután is helytállunk bajtársaimmal, és számíthattok ránk a jövőben is. Köszönöm!

Fotó: Szalma Csárda Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.