Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 24. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Egy falopás után bevallottak más ügyet is

Egy falopás után bevallottak más ügyet is

Lebukott kedden egy 23, egy 28, valamint egy 31 éves férfi falopás közben. A tolvajokat a helyi polgárőrök vették észre, majd értesítették a rendőrséget. Hamar megtört a három gyanúsított.

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 23, egy 28, valamint egy 31 éves férfival szemben, akik kedden este egy esztergomi telekről fát tulajdonítottak el. A tolvajokat a helyi polgárőrök vették észre, majd értesítették a rendőrséget.

A helyi polgárőrcsoport kedden lett figyelmes egy, az út szélén álló tehergépkocsira, melynek raktere nagy mennyiségű fával volt megrakodva. Gyanúsnak találták a látottakat, ezért értesítették a rendőrséget. Az esztergomi járőrök a helyszínen ellenőrzés alá vonták a járműben ülő három férfit. Az egyenruhások kérdőre vonták őket a raktérben lévő fát illetően, amiről azt állították, egy barátjuk telkéről, annak engedélyével vágták ki azokat. A rendőrök nem hitték el az intézkedés alá vont személyek által mondottakat, ezért az esztergomi nyomozókkal együttműködve adatgyűjtésbe kezdtek. Kiderült, hogy az állítólagos barát nem létezik, a fát pedig illegálisan vágták ki egy esztergomi telekről. A három férfit előállították az esztergomi rendőrkapitányságra, ahol gyanusítotti kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek és több hasonló bűncselekmény elkövetését is elismerték.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a három férfi ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.