Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 16. 10:24, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Egy is sok, de tegnap öten is veszélyeztettek másokat

Egy is sok, de tegnap öten is veszélyeztettek másokat

Többen ittasan vezettek március 15-én térségünkben.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei március 15-én 1 óra 38 perckor Kertvárosban, a Tópart utcában ellenőriztek egy személygkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit mintavételre a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 26 éves férfi ellen büntető eljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

Az esztergomi rendőrök ugyanezen a napon 8 óra 35 perckor megállítottak egy Suzuki SX4-gyel közlekedő férfit, aki az ellenőrzés során elmondta, hogy előző este nagy mennyiségű szeszesitalt fogyasztott. Az 57 éves járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, majd a mintavétel eredménye alapján vele szemben is járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntető eljárást kezdeményeztek. A vezetői engedélyét a rendőrök elvették.

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei 17 óra 55 perckor Tokodon, a József Attila utcában állítottak meg egy személykocsival közlekedő esztergomi lakost. Az ellenőrzés során a férfi elmondta, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A mérési eredmények alapján a 35 éves férfivel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét ugyancsak elvették a rendőrök.

Az egyenruhások 15 óra 28 perckor Tokodon, a Kossuth Lajos utcában intézkedés alá vontak egy elektromos kerékpárral közlekedő helyi lakost. Az 53 éves férfivel szemben büntető eljárást kezdeményeztek, mivel szintén fogyasztott alkoholt vezetés előtt.

A komáromi rendőrök szintén ezen a napon 2 óra 13 perckor Ácson az Igmándi utcában ellenőriztek egy Honda Vision típusú segédmotoros-kerékpárral közlekedő helyi lakost. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív lett, ezért őt a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, amelyet követően az 52 éves járművezető részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ha ittas állapotban vezet, nemcsak a saját, de mások testi épségét is veszélynek teszi ki – hangsúlyozta az esetek kapcsán a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.