Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2020. Július 23. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Egy ismerős négyes a Várszínházban

Egy ismerős négyes a Várszínházban

Folytatódik hétvégén a Várszínház idei évada.

Igazi komolyzenei csemegét láthat, de főleg hallhat a közönség július 25-én az Esztergomi Várszínházban, ahol amolyan slágerlistás operarészleteket adnak elő neves énekesek. Az külön bónusz, hogy az esten több esztergomi kötődésű előadó is fellép, Dunai Éva és Magassy Júlia, mellett Újvári Gergely és Fátrai János áll majd a színpadon. A királyvárosból elszármazott énekesek okán bizonyára fontos lesz a köztük és a publikum között a viszontlátás öröme, melyet ezúttal a Magyar Állami Operaházban eltöltött hosszú években tovább csiszolódott tehetség és rutin növelni fog. A népszerű operadalokat bemutató négyes a klasszikus szerzőktől hozza el ezúttal énekösszeállítását, melyet Kálvin Balázs zongoraművész kíséretében hallhat majd a publikum – olvasható a Várszínház közösségi oldalán.

Az előadás július 25-én, szombaton 21:00-kor kezdődik. Jegyek a Cathedralis Toursban és a helyszínen az előadás előtt is válthatók.

Honlap: esztergomivarszinhaz.hu Facebook: Esztergomi Várszínház. (Rossz idő esetén a helyszínről ugyanitt lesz információ.)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.