Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2020. Július 13. 18:09, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Egy kis segítség társasjáték vásárláshoz

Egy kis segítség társasjáték vásárláshoz

Szerencsére még manapság is vannak olyanok, akinek nem vette át az élete felett az irányítást a digitális világ, és szívesen veszi le kedvenc társasjátékait a polcról, amikor átjönnek a barátok egy jó kis játékestre.

Sok gyerek sajnos nem tudja értékelni az ilyen játékokat, mivel szívesebben töltik a szabd idejüket az okos kütyüjeikkel. Érdemes a szülőknek, felnőtteknek időt szánni arra, hogy minél korábban megmutassák a fiatal generációnak, mekkora élvezetet is jelenhet egy társas mellett eltöltött este. Abban az estben, ha már unalmasak az otthon lévő darabok, célszerű néhány új játékot beszerezni!

Társasjáték vásárlás előtt érdemes végiggondolnod, hogy milyen társaságokkal tervezel majd játszani. Nem mindegy milyen korosztály lesz a játékpartnered, éppen ezért célszerű mindig figyelembe venni a társasok dobozán található életkori ajánlást. Egy éppen iskolás, olvasni tudó gyermek nem fogja se érteni, se élvezni, ha egy kooperatív társasjáték mellé ültetjük le. Az egész fiatal korosztályt érdemes az egyszerű dobókockás, vagy kimondottan könnyű szabállyal ellátott kártyás játékokkal elcsábítani néhány menetre, később pedig jöhetnek majd a komolyabb gondolkodást, és stratégiát igénylő darabok is. Abban az esetben, ha a megfelelő helyen keresgélsz, az egész családnak megfelelő társasjátékokat tudsz most majd vásárolni!

A linkelt oldalon egy olyan társasjátékokat árusító webshopot fogsz találni, ahol külön kategória szerint tudsz majd nézelődni a játékok között. Legyen szó stratégiai társasról, családi társasról, gyermek társasról, vagy parti társasról, náluk hatalmas választékból tudod majd kiválasztani a legszimpatikusabb darabokat! Nincs ötleted, melyiket lenne érdemes megrendelni? Akkor mindenképp segíteni fog neked az oldalon található TOP 50-es játék lista, amit a hazai, és a nemzetközi értékesítési kimutatások és a vásárlók visszajelzései alapján alkottak meg. Az itt található népszerű darabok között rábukkanhatsz majd az Év Játéka díjat elnyert társasjátékokra is. A legnehezebb feladatod talán az lesz, hogy ki kell választanod a legjobban tetsző darabokat, és nem viheted haza mindent!

Akkor is ezt a webshopot válaszd, ha az örök klasszikusnak tekinthető társasok közül szeretnél beszerezni egyet otthonra. Nem csak saját részre lehet jó választás egy társasjáték, de ajándéknak is szuper ötlet lesz! Ezen az oldalon minden játékhoz tartozik rövid szabályismertetés, valamint arról is információt szerezhetsz, hogy hány játékos tudja játszani, mennyi menetidőre lehet számítani egy parti alatt, és milyen életkornak ajánlják. Segítségedre lesznek a végső döntés meghozatalában a korábbi vásárlók visszajelzései, véleményei is. Amennyiben rajongsz a társasokért, és ellátogatsz az oldalra, egész biztos nem fogsz üres kézzel, jobban mondva üres kosárral távozni innen!Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 08:40, szombat | Helyi

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök a közterület-felügyelet munkatársaival közösen, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

2020. Augusztus 08. 07:49, szombat | Helyi

Újabb ittas vezetőt fogtak

Egy 73 éves férfinél jelzett a szonda.

2020. Augusztus 08. 05:00, szombat | Helyi

Tanári állást kínál a Kolping iskola

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet német nyelv szakos oktatói munkakör betöltésére.

2020. Augusztus 07. 18:46, péntek | Helyi

Elfogtak egy pilismaróti rablót

Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, azt a 26 éves pilismaróti férfit, aki ismerősét bántalmazta, és elvette a pénzét.