Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Július 23. 09:30, szombat | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/police.hu

Egy öngyilkosságot megkísérlőt és egy idős nénit mentettek a dorogi rendőrök

Egy öngyilkosságot megkísérlőt és egy idős nénit mentettek a dorogi rendőrök

Két dorogi lakos életét mentették meg a rendőrök szombat hajnalban.

Egy fiatalember értesítette szombaton 2 órakor a dorogi rendőröket, hogy ismerőse segítségre szorul. A bejelentő szerint barátja szerelmi bánata miatt véget akar vetni életének. A járőrök a férfi lakcímére vonultak, ahol többszöri kopogásra, csengetésre senki nem nyitott ajtót, azonban a lakásból mobiltelefon hangját hallották.
A rendőrök megállapították a fiú hozzátartozóinak elérhetőségét, majd értesítették édesanyját, aki kinyitotta a lakás ajtaját.
A helyiségbe belépve a földön fekve észlelték az eszméletlen állapotba lévő fiatalembert. Stabil oldalfekvésbe helyezték és megtették az elsődleges egészségügyi intézkedéseket.
A mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai a 28 éves fiú keringését stabilizálták és megállapították, hogy a segítség időben érkezett, mivel nagy mennyiségű gyógyszerre alkoholt fogyasztott.

Szintén a dorogi rendőröket értesítette egy aggódó nő, hogy szomszédja bajba jutott.
A járőrök szombaton 4 óra 20 perckor vonultak egy 91 éves néni lakásához. A helyiségből segélykiáltásokat hallottak, ezért a bejárati ajtó benyomták. A hálószobában a földön ülve észlelték a „sérültet”. Az idős nő sírva panaszolta, hogy órákkal korábban elesett és vállát fájlalta.
A rendőrök a nénit felsegítették és átadták a mentőápolóknak. Elsődleges vélemények alapján a hölgy kulcscsontja eltört, ezért kórházba vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.