Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2013. December 12. 08:09, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Egymást követték a pofonok a dorogi kocsmában

Egymást követték a pofonok a dorogi kocsmában

Csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves B. Attila, a 25 éves Sz. Ádám, a 48 éves B. Attila és a 43 éves H. Sándor ellen.

A négy férfi egy dorogi kocsmában verekedett össze december 9-én. A helyszínre érkező rendőrök az italozóban megtalálták a gyanúsítottakat és körülöttük a dulakodás nyomait: összetört üveget, padlóra kifolyt alkoholt, kettétört biliárd dákót. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok provokálták ki a tettlegességig fajult vitát és a verekedést is ők kezdték. Ezt követően az ütéseket újabbak követték mindkét páros részéről. A négy férfi viselkedése félelmet keltett a többi vendégben, ezért az egyenruhások segítségét kérték, akik előállították őket a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves B. Attilát, a 25 éves Sz. Ádámot, a 48 éves B. Attilát és a 43 éves H. Sándort. A négy gyanúsított az ellenük folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.