Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Augusztus 04. 07:30, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Egyre felháborítóbb! Már reggel ittas vezetőket fogtak Esztergomban

Egyre felháborítóbb! Már reggel ittas vezetőket fogtak Esztergomban

Újabb öt ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök.

A rendőrök csütörtökön 6 óra 4 perckor ellenőriztek Esztergomban a Bocskai soron egy elektromos kerékpárral, gépi meghajtással közlekedő férfit. A járőrök a 62 éves esztergomi lakost szondáztatták, majd mintavételre előállították.

Közigazgatási bírságot adtak a járőrök annak a 63 éves esztergomi lakosnak, akit csütörtökön 9 óra 1 perckor ellenőriztek. A férfi Esztergomban a Hajnal utcában haladt járművével, amikor igazoltattak, majd szondáztatták és pozitív eredmények alapján mintavételre előállították.

A járőrök 11 óra 38 perckor Esztergomban a Nagy-Duna sétányon ellenőriztek egy Mercedes típusú gépkocsit és vezetőjét. A 75 éves férfinél ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A rendőrök 22 óra 48 perckor Kesztölcön a Major utcában igazoltattak egy 25 éves járművezetőt. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda a szeszes ital fogyasztását megerősítette. A járőrök a fiatalember részére közigazgatási bírságot szabtak ki.
Szintén ittasan vezette járművét egy 58 éves környei lakos, akit szerdán 6 óra 35 perckor igazoltattak a rendőrök. A férfi a szabálysértést elismerte, részére közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Éppen tegnap tettük fel ezt a kérdést:

Ez már durva! – Divat lett a piásan vezetés Esztergomban?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.