Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 22. 08:17, csütörtök | Helyi

Együtt-PM: A Fidesz tönkretette Esztergomot

Együtt-PM: A Fidesz tönkretette Esztergomot

A Fidesz tönkretette Esztergomot, ezt szerdán a városháza előtt jelentette ki Szilágyi László országgyűlési képviselő. A Párbeszéd Magyarországért szakpolitikusa szerint együtt kell működni a korszakváltásért.

Országunk egyik büszkesége botrányvárossá lett. Kimarad a közvilágítás (ismét lekapcsolás előtt - a szerk.), nincsen rendes buszközlekedés, nem lehet fenntartani a közszolgáltatásokat. A legutóbbi parkolási botrány is mutatja, hogy a város működésképtelen. Mindezért a Fidesz-mentalitás tehető felelőssé.

Esztergom a Fidesz-politika állatorvosi lova. Az elmúlt években sorra épültek a látványos beruházások, de senki nem kérdezte meg, hogy miből lehet majd ezeket fenntartani. A helyi kiskirály, Meggyes Tamás bebetonozta hatalmát, saját médiabirodalmat épített ki, megfigyelési rendszert működtet, presztízsberuházásokat erőltetett a városra, miközben tönkretette a közszolgáltatásokat. Nyakló nélkül vették föl a hiteleket, bocsátottak ki kötvényeket, a Fidesz-központból még biztatták is őket, hiszen majd elrendezzük, ha mi leszünk hatalmon.

A nagy többséggel megválasztott városvezető minden kezdeményezését blokkolja a bukott polgármester és csapata. Képtelenség megkerülni a közszolgáltatásokat uraló Strigonium Zrt-t, és nagyon nehéz megváltoztatni a város számára előnytelen szerződéseket.

Mindannyian Esztergomiak vagyunk. Komoly a veszély, hogy amilyen helyzet itt előállt, az vár az egész országra. Az Orbán kormány úgy bebetonozta hatalmát, ahogy Meggyes Tamás tette Esztergomban. Az Együtt-PM Szövetség szerint minden politikai erőnek együtt kell működni, amely a korszakváltásban érdekelt, hogy helyrehozzuk mindazt, amit a Fidesz tönkretett!

Szilágyi László
országgyűlési képviselő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.