Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 18. 12:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon - számolt be róla a BBC News.

Az 59 éves filmsztárt korábban többen is megvádolták szexuális zaklatással. Egyik vádlója azt állította, hogy 2016-ban, 18 éves korában Spacey egy massachusettsi bárban próbálta meg leitatni és fogdosta.

Az ügyben bírósági eljárás indult, ám a bíróság szerdán ejtette az ügyet, mert a sértett nem volt hajlandó tanúvallomást tenni egy eltűnt mobiltelefonról, amely Spacey ügyvédje szerint bizonyította volna ügyfele ártatlanságát.

A sértettnek júliusban kellett volna a bíróság előtt megjelennie. A férfi azonban azt állította, hogy elvesztette azt a mobilt, amelyet a kérdéses éjszakán használt a bárban. Spacey ügyvédjei azzal vádolták meg a férfit, hogy letörölte az üzeneteket a telefonjáról. A sértett azonban az amerikai alkotmány ötös kiegészítésére hivatkozva nem volt hajlandó maga ellen vallani. Így a helyi kerületi ügyészég a tanú hiányában szerdán ejtette az ügyet Spacey ellen.

A sértett július elején már bejelentette, hogy nem indít polgári pert a színész ellen.

Spaceyt először egy 26 éves férfi vádolta meg azzal, hogy még 14 éves korában egy házibulin Spacey szexuális kapcsolatba akart vele lépni.

Az Oscar-díjas színész a botrány kirobbanása után bocsánatot kért mindenkitől, akivel szemben esetleg megengedhetetlenül viselkedett, de azt állította, hogy nem emlékszik ezekre az ügyekre.

A vádak miatt a Netflix menesztette a nagy sikerű Kártyavár című sorozatból. A világ minden pénze című thrillerben, amit Ridley Scott rendezett 2017-ben, egy másik színésszel, Christopher Plummerrel forgatták újra a jeleneteit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.