Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 23. 13:56, csütörtök | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Elbontották az Erzsébet parki fitnesz eszközöket

Elbontották az Erzsébet parki fitnesz eszközöket

A tegnapi napon már több kép jelent meg a közösségi oldalakon arról, hogy az Erzsébet parkban körbe ásták a hét évvel ezelőtt telepített fitnesz eszközöket.

Az önkormányzat ma arról tájékoztatott az esztergom.hu oldalon, hogy a street workout eszközöket el kellett bontani, mert a rendszeres karbantartás ellenére is leromlott az állapotuk és balesetveszélyessé váltak. A bontási munkálatokat az önkormányzat rendelte meg és azok a mai napon fejeződtek be.

A város játszótéri és fitnesz eszközeire a nyár folyamán lefolytatott TÜV ellenőrzés, illetve engedélyezési eljárás során tett észrevételek alapján - és arra tekintettel, hogy a tönkrement eszközök javítása gazdaságtalanná vált, illetve egyes eszközök javíthatatlanok - haladéktalanul intézkedni kellett azok eltávolítása iránt.” – áll a közleményben.
Az önkormányzat azt javasolja, hogy akik a most felszámolt street workout parkban sportoltak és nem szeretnének felhagyni az edzéssel, azok válasszanak a városban lévő további három fitnesz park közül, melyek a szetgyörgymezői Kopácsy József utcában, a Sugár úton, illetve a Bánomi lakótelepen találhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT