Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2019. November 25. 11:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Életet mentettek a szekszárdi rendőrök

Életet mentettek a szekszárdi rendőrök

Azonnal elkezdték a szakszerű elsősegélynyújtást.

A rendőrségre vasárnap 14 óra 20 perckor érkezett bejelentés, mert Szekszárd belterületén egy férfi rosszul lett autójában.

A perceken belül helyszínre érkező egyenruhások –Máthé Zoltán főhadnagy és Jelics Bálint őrmester – látták, hogy a férfi eszméletlen állapotban van, előre borult testtartásban ül az autójában. A rendőrök az OMSZ kiérkezéséig a 76 éves szekszárdi férfit elsősegélyben részesítették, stabil oldalfekvésbe helyezték.

A mentőszolgálat munkatársai kiérkezésüket követően az ellátást átvették, és a rászorulót a szekszárdi kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 16:02, szombat | Kék hírek

Hét drogdíler kaptak el Bács-Kiskunban

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hét embert vettek őrizetbe egy Baján, Érsekhalmán és Siklóson tartott rendőrségi akció után

2021. November 27. 14:00, szombat | Kék hírek

Több tucat rendőr csapott le egy drogbandára Pest megyében

Két nap alatt tíz helyszínen gyűjtöttek be 11 gyanúsítottat a Pest megyei rendőrök. Az akciókban öt kábítószer-kereskedelemmel, hat fogyasztással gyanúsított férfit fogtak el.

2021. November 26. 17:02, péntek | Kék hírek

Lopott, hogy lophasson

Gyorsan elfogták a rendőrök a férfit, aki a gyanú szerint egy fővárosi IX. kerületi bevásárlóközpontban lopott flex segítségével vágta le a lakatot egy kerékpárról.

2021. November 26. 14:05, péntek | Kék hírek

Baltával ölte meg apát és fiát, majd felgyújtott őket

Befejezték a nyomozást a rendőrök azzal a román férfivel szemben, aki tavaly egy nagykőrösi tanyán végzett áldozataival. A menekülő tettest öt nap alatt azonosították, majd elfogták, azóta letartóztatásban van.