Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 21. 17:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti/Fotó:MTI/Mihádák Zoltán

Elfogtak egy csalót, aki ellen tizennyolc elfogatóparancs volt érvényben

Elfogtak egy csalót, aki ellen tizennyolc elfogatóparancs volt érvényben

Elfogták azt a 30 éves férfit, aki ellen - csalás miatt - tizennyolc elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu honlapon.

Az írták, a férfi álneveken regisztrálta magát a legnépszerűbb közösségi oldalon, majd faházat vagy autóalkatrészeket kínált megvételre.

A hirdetés iránt érdeklődők egy számlaszámra átutalták a kért, alkalmanként 25-205 ezer forint közötti összeget, a termék azonban nem érkezett meg, eladójuk elérhetetlenné vált.

Előfordult, hogy egy nap alatt hat vevőt több mint félmillió forinttal vert át - tették hozzá.

A jelenleg 16 rendbeli csalás bűntettével, valamint 5 rendbeli csalás vétségével megalapozottan gyanúsítható férfi néhány hónap alatt csaknem kétmillió forintot csalt ki áldozataitól.

A csaló ellen a Dabasi Rendőrkapitányságon kívül több Pest megyei, fővárosi, valamint vidéki rendőrkapitányság is eljárást folytat.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását - áll a közleményben.

Címkék: csalás, csaló, elfogás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.