Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Június 25. 19:04, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogtak két dílert a rendőrök, Hatvan környékén terítettek

Elfogtak két dílert a rendőrök, Hatvan környékén terítettek

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vettek őrizetbe két lőrinci férfit, akiknek a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

A Hatvani Rendőrkapitányság június 22-én hajnalban egy összehangolt akció során öt helyszínen tartott kutatást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen, melynek során öt személyt állítottak elő – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások két lőrinci lakos otthonában kábítószergyanús fehér port, – melyek előzetes szakvélemény alapján új pszichoaktív anyagnak minősülnek –, zöld növényi származékot, és ezek porciózásához szükséges eszközöket foglaltak le, továbbá pozitív értéket mutatott a velük szemben alkalmazott gyorsteszt. A gyanú szerint a 32 éves és 35 éves férfi az elfogásukat megelőzően Hatvan - Lőrinci - Apc - Zagyvaszántó vonzáskörzetében árusították a bódító hatású anyagot.



A nyomozó hatóság őrizetbe vette a két gyanúsítottat új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmény miatt, és előterjesztést tett a letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság pénteken elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.