Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2020. Június 30. 12:58, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Elítélték az interneten kokaint vásárló férfit

Elítélték az interneten kokaint vásárló férfit

Eredményesen emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség egy kábítószer birtoklás bűntette miatt folyamatban lévő ügyben.

A vádirat szerint a férfi vádlott nyergesújfalui lakóhelyéről interneten keresztül kriptovaluta felhasználásával három alkalommal rendelt kábítószert, mindhárom rendelésnél kézbesítési címeként a lakóhelyét adta meg. A megrendelés alapján 2018. július 31-én, 2018. szeptember 10-énn és 2018. szeptember 12-én repülőtéri forgalomban Hollandiából a vádlott nevére és lakcímére szóló közönséges levélküldemény érkezett, amelyben kábítószert, azaz MDMA-t tartalmazó tabletták, illetve kokain voltak. A levélküldeményeket a hatóság lefoglalta – közölte az ügyészség.

A vádlott a 2019. május 26-át megelőzően marihuánát és speedet szerzett meg, amelyet részben elfogyasztott, tőle a hatóság lefoglalt egy szál, marihuanát tartalmazó sodort cigarettát.

Az ügyészség indítványának megfelelően az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben a vádlottal szemben 1 év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 év 6 hónapra felfüggesztette, valamint a lefoglalt kábítószer elkobzásáról is döntött.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 18:19, hétfő | Helyi

500 forintért egész nap hajókázhatunk már Esztergomból is!

Újabb hajójáratok indulnak a népszerű lehetőség kibővítéseként. Már Esztergom is bekapcsolódik a dunakanyari hop-on hop-off hajókázási lehetőségbe.

2020. Július 13. 17:11, hétfő | Helyi

Hárman sérültek meg a Dobogókői úton egy balesetben

Egy autó átsodródott a szemközti sávba és egy másikkal ütközött.

2020. Július 13. 17:00, hétfő | Helyi

Ismét bajba jutott túrázón kellett segíteni a Rám-szakadéknál

Megsérült a túrázó és a turistaúton rekedt.

2020. Július 13. 11:59, hétfő | Helyi

Újra divatban jöttek a szabadidőruhák

Ami évekig ciki volt, az az utóbbi néhány évben visszaszivárgott a trendi divatőrületek közé: a szabadidőruhákról, illetve a szabadidőanyagból készült ruhákról beszélünk.