Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Október 07. 07:15, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Vádat emeltek egy notóriusan ittasan motorozó kesztölci férfi ellen

Vádat emeltek egy notóriusan ittasan motorozó kesztölci férfi ellen

Kétrendbeli ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot az esztergomi ügyészség egy kesztölci férfival szemben, akit háromszor is tetten ért a rendőrség, amint ittas állapotban vezette a motorját.

A vádlott augusztus 3-án 15 óra 10 perckor Dorogon a Bécsi úton ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezette segédmotorját - közölte az ügyészség.

Kifejtve, hogy ezt követően vádlott ugyanazon szeszesital fogyasztásából adódóan, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban még aznap 16 óra 24 perckor Dorogon a Csolnoki úton ismételten motorra ült.

A vádlott mindezek után augusztus 19-én 22 óra 50 perckor Kesztölcön a Szent István utcában is ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban motorozott.

A vádlott büntetve egyszer volt, őt 2014-ben lopás vétsége miatt 250 óra közérdekű munka büntetésre ítélte a bíróság. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre és a közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélje az elkövetőt.

Címkék: dorog, ittas, kesztölc, motor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.