Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2020. Június 03. 10:40, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Elkaszálják az esztergomi fűnyíró-tolvajokat

Elkaszálják az esztergomi  fűnyíró-tolvajokat

Egy kiskunfélegyházi és egy éves tiszaföldvári férfinak megtetszett az esztergomi fűkasza.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 33 éves kiskunfélegyházi és egy 29 éves tiszaföldvári lakos ellen.

A gyanú szerint a két férfi 2019. április 12-én délután egy esztergomi ingatlan udvaráról eltulajdonított egy fűkaszát. A sértett a lopást észlelve feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek során a tetteseket azonosították. K. Józsefet és R. Róbertet gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. Ellenük lopás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal az Esztergomi Járási Ügyészségnek küldte meg.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 05:02, kedd | Helyi

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncert és nagy borélmény Esztergomban

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkóstolóval vagy egy ötfogásos borvacsorával, melyet PalKonyha, Panzió, Speizzel álmodott meg az esztergomi Rózsakert Étterem.

2020. Július 14. 05:00, kedd | Helyi

Újra két műszakban gyárt a Suzuki

Napi 700 autót tervez legyártani a Suzuki Esztergomban.

2020. Július 14. 04:49, kedd | Helyi

Egy kis segítség társasjáték vásárláshoz

Szerencsére még manapság is vannak olyanok, akinek nem vette át az élete felett az irányítást a digitális világ, és szívesen veszi le kedvenc társasjátékait a polcról, amikor átjönnek a barátok egy jó kis játékestre.

2020. Július 13. 18:19, hétfő | Helyi

500 forintért egész nap hajókázhatunk már Esztergomból is!

Újabb hajójáratok indulnak a népszerű lehetőség kibővítéseként. Már Esztergom is bekapcsolódik a dunakanyari hop-on hop-off hajókázási lehetőségbe.