Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Január 21. 08:52, kedd | Helyi
Forrás: lvp/totalcar.hu

Elképesztő sztori a kesztölci busztolvajról – részegen csak haza akart menni

Elképesztő sztori a kesztölci busztolvajról – részegen csak haza akart menni

Minden bizonnyal mostanság a leghíresebb kesztölci, Fuser, vagyis H. Tamás, aki még tavaly év végén egy italozást követően úgy gondolta, hogy kölcsönvesz az éjszaka közepén egy buszt Esztergomban. Elképesztő történet.

Kesztölc leghíresebb polgárával tele volt a média az ünnepek alatt: H. Tamás a buliból hazafelé inkább ellopott egy buszt, hogy ne kelljen gyalogolnia Esztergomtól Kesztölcig. Balesetet nem okozott, és ha ő nem meséli el a sztorit és nem tesz a rendőrségen beismerő vallomást, valószínűleg soha nem derül ki, hogy került a helyközi Ikarus a kesztölci lovardához – írja Winkler Róbert az elképesztő történet részleteit a TotalCar oldalán.

A cikkben Fuser részletesen elmeséli a buszlopással végződő italozós estét, azt, hogy hogyan indította be és vezette el a járművet, hogyan húzódott le egy kamion elől és, hogy hogyan is zajlott a történtek beismerése.

Rendkívül szórakoztató történet, bár inkább egy filmben látnánk szívesebben, hiszen mégis csak bűncselekményt követett el Kesztölc „hőse”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.