Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2013. Augusztus 22. 08:06, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Elkezdődött A feláldozhatók harmadik részének forgatása

Elkezdődött A feláldozhatók harmadik részének forgatása

Elkezdődött az akcióveteránokat felvonultató A feláldozhatók című film harmadik epizódjának forgatása Bulgáriában - adta hírül a Deadline.com hollywoodi hírportál.

A rendkívüli küldetésekre toborzott csapat régi tagjai között a filmsorozat főhősén, Sylvester Stallonén kívül ismét feltűnik Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Coture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger. A akciókalandhoz csatlakozó újak névsorában Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson és Harrison Ford kapott helyet, továbbá az újoncok között van még Kellan Lutz, Ronda Rousey, a bokszoló Victor Ortiz és Glen Powell is.

Az előző két részben szereplő Bruce Willis kurtán-furcsán távozott a produkciótól. Stallone szerint - aki a filmmel kapcsolatos fejleményeket Twitteren osztja meg követőivel - a sztár "kapzsi és lusta", ami arra utalhat, hogy az anyagiakban nem tudtak megegyezni.

A film kedden napvilágra került - és az imdb.com mozis adatbázis által közzétett - szinopszisa szerint Barney (Stallone), Christmas (Statham) és a "feláldozhatók" csapat többi tagja Conrad Stonebanksszel (Gibson) kerül szembe. Stonebanks egykor együtt alapította a csapatot Barneyval, de később kegyetlen fegyverkereskedő lett belőle, és azt hitte, egykori társa az életére tör. Stonebanks ezért most bosszút akar állni, de Barney felveszi a kesztyűt, és új tagokkal frissíti fel a veterán társaságot.

A film rendezője Patrick Hughes, a forgatókönyvet Stallone, Creighton Rothenberger és Katrin Benedikt írta. A Lionsgate 2014. augusztus 15-re tűzte ki a bemutatót.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:59, kedd | Belföld

Népszámlálás - Már több mint félmillió háztartásban online kitöltötték a kérdőívet

Már több mint félmillió háztartásban töltötték ki az interneten az október elsején indult népszámlálás kérdőívét - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2022. Október 04. 12:57, kedd | Belföld

A kilencedik legcsapadékosabb szeptember volt az idei 1901 óta

Az aszályos nyár után a kilencedik legcsapadékosabb szeptember volt az idei 1901 óta - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden a Facebook-oldalán.

2022. Október 04. 09:10, kedd | Belföld

Ezt a videót mindenkinek látnia kellene, aki közlekedik - Mit tegyünk, ha szirénázó autó közelít?

A Katasztrófavédelem tette közzé közösségi oldalán az alábbi videót, amelyben különböző közlekedési szituációkat látunk arról, hogy kellene reagálniuk a közlekedőknek, ha szirénázó autót látnak, hallanak.