Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. December 18. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Elkezdődtek a licitek az RTVE jótékonysági akciójára felajánlott tárgyakra

Elkezdődtek a licitek az RTVE jótékonysági akciójára felajánlott tárgyakra

Január 4-ig lehet licitálni! A Szent Rita Otthonnak, a kertvárosi Pszichiátriai Betegek Otthonának és a tokodaltárói Fogyatékosok Otthonnak gyűjt a RTVE, mely december 22-én egy műsorfolyammal is készül.

Már többfelé is lehet találkozni a Régió TV Esztergom adománygyűjtő dobozaival Esztergomban és a környező településeken is – írtuk a közelmúltban.

Az RTVE a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény (KEM ISZI) három tagintézményének – az esztergomi Szent Rita Otthonnak, a kertvárosi Pszichiátriai Betegek Otthonnak és a tokodaltárói Fogyatékosok Otthonnak gyűjt.

Az akcióhoz egyre több híresség is csatlakozik, licitre ajánlott ugyanis tárgyakat többek közt Zoltán Erika, Koltai Róbert, Scherer Péter, Ambrus Attila, Berki Krisztián, Köllő Babett, Karda Bea, Pézsa Tibor, Suhajda Szilárd, vagy Szabó P. Szilveszter is.

Mellettük helyiek is kiveszik a részüket a gyűjtésből, például a Fighting Kempo Pokorni Team SE versenyzőjének, Pokorni Milánnak a bokszkesztyűjére is lehet licitálni, amelyben 2010-ben megnyerte a Full Contact Kempo vb-t.

Bense Tamás orvos egy különleges faliórát ajánlott fel, Adorján Attila fotós egy fali fotómontázst, míg Teplásznky Zsolt asztalosmester egy tálalószekrényt.

A számos tárgy és felajánló megtalálható IDE KATTINTVA, az RTVE közösségi oldalán!

Az albumban található tárgyakra december 17-től, 2020. január 5. éjfélig licitálhatnak az érdeklődők. Aki szeretne licitálni, annak regisztrálnia kell az info@rtve.hu e-mail címen. A licitlépcső minden tárgynál minimum 1000 forint.

December 22-én, vasárnap pedig élő jótékonysági műsorral várja a segíteni szándékozó nézőket az RTVE. Egy emeltdíjas telefonszám is lesz, amelynek hívásával a KEM ISZI intézményeit támogathatja bárki.

Videók a felajánlóktól és a csatlakozókról az RTVE közösségi oldalán láthatók!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.