Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Május 04. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ellopott egy buszt, majd balesetet szenvedett vele

Ellopott egy buszt, majd balesetet szenvedett vele

Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos kalandja.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen elkövető ellen, mivel bejelentés érkezett hétfőn hajnali 2 órakor, hogy egy vécsi parkolóban leállított autóbuszt elloptak.

Kiderült, hogy egy férfi kifeszítette a jármű ajtaját, majd a benne lévő indítókulccsal beindította azt és elhajtott egy földúton Gyöngyös irányába, azonban Halmajugra külterületén elakadt. Ekkor a műszerfalból kiszakította a magnót és a digitális utasnyilvántartó egységet, majd elment a helyszínről. A gyöngyösi rendőrök két órán belül elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját - aki halmajugrai otthonában az ágy alatt próbált meg elbújni a felelősségre vonás alól - és előállították a városi rendőrkapitányságra – közölte a rendőrség.



A 26 éves férfit lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók, mely közben felmerült a gyanú, hogy egy másik, Vécsen leparkolt autóbusz ajtaját is kifeszítette a napokban és annak indítókulcsát magával vitte.

A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Címkék: busz, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.