Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Augusztus 10. 08:10, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Ellopta anyja kocsiját, majd részegen vezetett a csolnoki férfi – mehet hűsölni

Ellopta anyja kocsiját, majd részegen vezetett a csolnoki férfi – mehet hűsölni

Engedély nélkül vitte el édesanyja autóját, majd többszöri kérésre sem adta vissza egy 23 éves csolnoki férfi. A rendőrök rátaláltak miközben ittasan, jogosítvány nélkül vezetett, előzetes letartóztatásba került.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság pénteken a 23 éves K. K-t, aki engedély nélkül vitte el édesanyja autóját és többszöri kérésre sem adta vissza a kocsit. Az anya augusztus 6-án megelégelte fia viselkedését és a rendőrségtől kért segítséget, hogy újra használhassa gépjárművét. A járőrök minden utcát végigjártak Csolnokon, hogy a gyanúsított nyomára bukkanjanak. A faluban nem találták, ezért Dorog felé vették az irányt. Alig hajtottak ki a településről, mikor megpillantották a velük szemben közlekedő járművet. Az egyenruhások utána fordultak és megállították. A gyanúsított tagadta, hogy engedély nélkül vitte volna el a kocsit, állítása szerint édesanyja odaadta neki. Csak annyit kért tőle, ne törje össze. Miközben a 23 éves K. K. a rendőrökkel beszélt, a járőrök erős alkoholszagot éreztek leheletén. Ellenőrizték ittasságát. A vele szemben alkalmazott alkoholteszt pozitív eredményt mutatott. Iratai is hiányosak voltak, vezetői engedélyét nem tudta átadni az egyenruhásoknak. Ennek az volt az oka, hogy korábbi ittas járművezetése miatt a bíróság eltiltotta őt a vezetéstől. A csolnoki férfit a rendőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol ellene jármű önkényes elvétele és járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg az eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt szabálysértési eljárást indított vele szemben a Dorogi Rendőrkapitányság. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.