Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. November 06. 08:02, szerda | Helyi

Ellopta az eladó pénztárcáját – egy nap alatt elfogták a rendőrök

Ellopta az eladó pénztárcáját – egy nap alatt elfogták a rendőrök

A dorogi rendőrök egy nap alatt elfogták azt a tolvajt, aki nemrégiben egy üzletben ellopta az eladó pénztárcáját. Az ügye most vádemeléssel folytatódik.

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 25 éves nő ellen, aki szeptember 3-án pénztárcát lopott egy dorogi élelmiszerüzletből. M. Melinda iskolás gyermekének vásárolt taneszközöket. Miközben az eladó a kért termékeket szedte össze, az asszony elemelte a kassza mellett lévő pénztárcát, melyet elrejtett a táskájában. Később a bukszából kivette a pénzt, a többit pedig egy közeli patakba dobta. M. Melindát szeptember 4-én fogták el és állították elő a dorogi rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A 25 éves nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.