Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Június 30. 12:40, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Ellopták a nagy nyereményű nyertes szelvényeket

Ellopták a nagy nyereményű nyertes szelvényeket

Az esztergomi nyomozók elfogták az elkövetőket, akik a gyanú szerint a sértett szobájából ellopott szerencsejáték szelvényeket beváltották, és a pénzt egymás között szétosztották.

Egy esztergomi férfi június 2-án tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki lakhelyéről, egy panzió szobájából ellopta a szerencsejáték szelvényeit, amik több mint egymillió forintot érő, nyertes szelvények voltak. A nyomozók adatgyűjtést végeztek az ügyben, melynek során kiderült, hogy a sértett május 26-án egy társasággal együtt italozott Esztergomban – közölte a rendőrség.

A gyanú szerint az egyik férfi közben elment a panzióba, és a feljelentő szobájából ellopta a szelvényeket. A társaság tagjai a lopást követően azokat beváltották, és osztoztak a felvett összegen. A rendőrök a tetteseket azonosították, majd június 15-én az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították őket.

L. Miklós, B. Elemér, B. Margaréta gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerték, ellenük lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Címkék: lopás, nyertes, szelvény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT