Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. December 17. 11:10, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Elloptak egy lopott laptopot egy dohánybolti betörőtől

Elloptak egy lopott laptopot egy dohánybolti betörőtől

Az egyik tettes műszaki cikkeket és laptopot lopott egy esztergomi szállón lakó férfitól, majd később betört egy dohányboltba. A lopott laptopot egy másik férfi ellopta, aki azt eladta az orgazdának.

A kecskeméti férfi december 12-én 20 óra körül egy esztergomi szállón bemenet az egyik lakó szobájába és onnan különböző műszaki cikkeket, valamint laptopot lopott el – közölte rendőrség.

Kifejtve, hogy a zsákmányt később a saját szobájába vitte és az ágyneműtartóba rejtette. A tettestől az este folyamán ismeretlen személy a laptopot ellopta. K. Patrik másnap hajnalban Kecskemétre akart utazni, ezért hajnalban a vasútállomásra indult. Útközben egy dohányboltra lett figyelmes, annak kerítésen átmászott és a bolt ajtaját berúgta. Az üzletben talált pénzzel együtt sietősen távozott. A pénzből még ezen a napon Budapesten és Kecskeméten vásárolt.

A feljelentést követően az esztergomi rendőrök megállapították, hogy a laptopot a szintén szállón lakó 26 éves szamosszegi férfi lopta el a kecskeméti tettestől. A nyomozók azt is megállapították, hogy a műszaki cikket egy 31 éves tunyogmatolcsi férfi vette meg áron alul, aki szintén az egyik esztergomi szállón lakott. Az esztergomi nyomozók mind a három férfit gyanúsítottként kihallgatták. A kecskeméti és a szamosszegi lakosok ellen lopás, a tunyogmatolcsi lakos ellen orgazdaság miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók laptopot lefoglalták – tették hozzá.

Címkék: betörés, elfogás, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT