Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Február 27. 08:20, szerda | Helyi
Forrás: MTI / fotó: lvp

Elmúlt a tél figyelmetlenebben közlekedünk

Elmúlt a tél figyelmetlenebben közlekedünk

A téli útviszonyok megszűnésével felszabadultabbak és figyelmetlenebbek lettek a gépjárművezetők és a gyalogosok egyaránt. A rendőrség az enyhébb időben is figyelemre inti a közlekedőket.

Az elmúlt 24 órában a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma több alkalommal alakulhat ki eső, majd délutántól északkelet felől felszakadozik a felhőzet. Az északkeleti, északi szél helyenként megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten erős, viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet kora délután 7-12, késő este 1-7 fok között alakul.

Az erős szél csökkentheti a járművek menetstabilitását, emellett ingerlékenységet, fejfájást válthat ki. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a gyakran mély kátyúkra. Megfelelően megválasztott sebesség mellett ezek nyugodt kormánymozdulatokkal kikerülhetők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.