Városlista
2019. november 20, szerda - Jolán

Hírek

2013. Február 27. 08:20, szerda | Helyi
Forrás: MTI / fotó: lvp

Elmúlt a tél figyelmetlenebben közlekedünk

Elmúlt a tél figyelmetlenebben közlekedünk

A téli útviszonyok megszűnésével felszabadultabbak és figyelmetlenebbek lettek a gépjárművezetők és a gyalogosok egyaránt. A rendőrség az enyhébb időben is figyelemre inti a közlekedőket.

Az elmúlt 24 órában a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma több alkalommal alakulhat ki eső, majd délutántól északkelet felől felszakadozik a felhőzet. Az északkeleti, északi szél helyenként megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten erős, viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet kora délután 7-12, késő este 1-7 fok között alakul.

Az erős szél csökkentheti a járművek menetstabilitását, emellett ingerlékenységet, fejfájást válthat ki. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a gyakran mély kátyúkra. Megfelelően megválasztott sebesség mellett ezek nyugodt kormánymozdulatokkal kikerülhetők.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 16:23, szerda | Helyi

Adventhez méltóbb programok és fényfestés – Változás a decemberi programsorozatban!

Óév búcsúztató tűzijáték helyett Széchenyi-téri fényfestés, az adventi időszakhoz és Esztergomhoz méltóbb decemberi programsorozat a főtéren - közölte közleményében a polgármesteri hivatal.

2019. November 20. 15:00, szerda | Helyi

Több utcában is ideiglenesen ingyenes a parkolás

Gran Parkoló Kft. szerdán közzétett felhívásában a parkolni szándékozók figyelmét hívta fel, hogy a belváros egyes utcáiban átmenetileg díjmentes a parkolás.

2019. November 20. 13:17, szerda | Helyi

Gesztus értékű lépéssel kezdte a parkolási gondok megoldását Hernádi Ádám

Lemondott privát polgármesteri parkolójáról Hernádi Ádám.

2019. November 20. 09:00, szerda | Helyi

Takarítónői állást kínál az esztergomi SPH

Takarítónői pozícióba munkatársat keres az esztergomi SPH Plusz Kft.