Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Október 27. 07:39, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Előzetesben az esztergomi dílerek

Előzetesben az esztergomi dílerek

Kábítószer-terjesztőket fogott el a rendőrség Esztergomban, a bíróság hétfőn elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya egy 38 és egy 29 éves budapesti férfi ellen, akiket szombaton fogtak el a helyi rendőrök Esztergomban, miközben egy 33 éves nőnek adtak el kábítószert.

A tettenérést követően a nyomozók átvizsgálták a két férfi ruházatát. Egyiküknél, a kabát bélésébe varrva kábítószergyanús anyagot találtak. A két férfival és a nővel szemben előállításukat követően kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindhármuk esetében pozitív lett. A nyomozók egyikük lakásán még akkor éjszaka házkutatást tartottak, ahol kisebb ültetvényt találtak. A növényeket lefoglalták.

Az éjszaka folyamán a nyomozók további három férfit állítottak elő, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak kábítószert két budapesti férfitól és a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredménnyel zárult. Ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a két budapesti férfit őrizetbe vette, kezdeményezésére pedig a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Kapcsolódó cikk:
Nagy drogfogás Esztergomban – több dílert is elkaptak 24 óra alatt - VIDEÓVAL

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT