Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. November 21. 07:52, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Emailben és sms-ben zsarolt – várja az esztergomi bíróság

Emailben és sms-ben zsarolt – várja az esztergomi bíróság

Több millió forintot zsarolt ki a sértettől sms-ben és emailben K. János. A gyanúsított korábbi üzlettárság fenyegette, mindaddig míg nyáron elfogta a rendőrség. A férfi ellen vádemelési javaslattal élt a rendőrség.

A rendőrség vádemelési javaslattal zárta le a büntetőeljárást K. János ellen. A 37 éves férfit zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsítja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsított 2012-ben több alkalommal életveszélyesen megfenyegette korábbi üzletfelét és annak családját. E-mailben és sms-ben zsarolta meg a sértettet. Azzal fenyegetőzött, ha nem fizet neki, veszélybe kerül az ő és családja élete is. A sértett eleget tett a követelésnek és több alkalommal különböző összegeket adott át a gyanúsítottnak, végül a rendőrségtől kért segítséget. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói július 18-án elfogták a 37 éves férfit, aki éppen újabb összeget vett át a sértettől. K. Jánost a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. Az ellene folytatott büntetőeljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.