Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2014. Április 02. 09:19, szerda | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Emlékezetes esküvő a térségben – verekedés után a rendőrség is meghívót kapott

Emlékezetes esküvő a térségben – verekedés után a rendőrség is meghívót kapott

A vőlegény is a rendőrségen kötött ki, miután két férfi összeverekedett egy szomori lakodalomban a hétvégén. Egyikük feszítővassal akart revansot venni a másikon. Az ifjú férj pedig a bejelentőt ütötte meg.

Általában is emlékezetese szokott lenni egy-egy esküvő és lakodalom, ám a szombati szomori lagzi biztosan az lesz mindenki számára: a rendőrség is kapott meghívót egy verekedés után.

Elsőként a násznép két tagja szólalkozott össze, majd verekedett. Közülük a 44 éves férfi ezután visszament a lagziba, míg a 36 éves hazament egy feszítővasért, amivel rátámadt korábbi vitapartnerére. Az esetet többen is látták, a szemtanúk közül pedig egyikük hívta is a rendőrséget. Az egyenruhások a két férfit előállították, akik közül a 44 éves férfi ellen garázdaság, a 36 éves ellen pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a tatabányai rendőrség.

Ezzel azonban még nem ért véget az emlékezetes lakodalom, mivel az ifjú férjnek nem tetszett, hogy a rendőri intézkedés miatt a násznép egyik tagja már nem ünnepelhet vele. Gondolta megtorolja az ügy bejelentését és ezért orrba vágta a korábban a rendőrségre telefonálót, akit mentők vittek kórházba, míg a férjet a rendőrök előállították és súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki Tatabányán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.