Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2020. Május 11. 21:45, hétfő | Helyi

Enyhülés lehet a magyar-szlovák határon

Enyhülés lehet a magyar-szlovák határon

Hamarosan enyhülhetnek az átkelésre vonatkozó szigorú szabályok a Mária-Valéria hídon is.

"Ma, az MKP vezetői Komáromban találkoztunk Szíjjártó Péterrel, Magyarország külgazdasági és külügyminiszterével, valamint munkatársaival, hogy megvitassuk kezdeményezésünk célját, értelmét. Nem szeretnék elébe menni, de nemsokára érezhető enyhülés lehet a magyar-szlovák országhatáron, ami az átkelés minőségi javulását eredményezheti, a fent leírtak tükrében" - írta közösségi oldalán Farkas Iván, az MKP Ügyvezető Elnökségének tagja.

Farkas kezdeményezésére az MKP korábban levélben kérte Szlovákia és Magyarország külügyminisztereit a járvány miatti intézkedések enyhítésére a két ország határszakaszán, annak érdekében, hogy ne csak a munkavégzés céljából ingázók léphessék át a határt, hanem ugyanezt megtehessék a járvány miatt ketté szakított családok tagjai is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.