Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Május 15. 07:50, vasárnap | Helyi
Forrás: Szentgyörgymezői Olvasókör

És boldogan éltek, amíg… családi mesekör a legkisebbtől a legbölcsebbig

És boldogan éltek, amíg… családi mesekör a legkisebbtől a legbölcsebbig

Gondoltál már arra, hogy egy mesében egy egész élet benne lehet? Hogy a mese gyógyír lehet a lélek fájdalmára, utat mutathat elakadásainkban, megtisztíthatja a mindennapjainkat?

A családi mesehallgatással közös élményként élhetjük meg mindezt, hiszen közösséggé varázsolja a generációkat. Gyertek el gyermekeitekkel, hívjátok a nagyszülőket is és gyűljetek kéthetente a mesék köré, melegedjetek át általa, vessétek neki a hátatokat, és élvezzétek megtartó erejét. Hiszen a mese, maga a kályha, a lélek kályhája. A mesék mellett mondókázással, mozgásos játékokkal, a mesékhez kapcsolódó beszélgetésekkel és közös alkotásokkal várunk benneteket.
A foglalkozásokat Kreil Meinda meseterapeuta, testtudat-terapeuta, coach tartja.
A csoportfoglalkozásokat kéthetenként szerda délután tartjuk 17 órai kezdettel a Szentgyörgymezői Olvasókörben, az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A foglalkozásokat ameddig a mindenkori hatályos intézkedések lehetővé teszik, személyes jelenléttel tartjuk meg, azonban a járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük a szabályokra vonatkozó előírások fokozott betartását.
A programsorozat a Fókuszban a család–Családmegtartó szolgáltatások Esztergomban” című, TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2021-02372 azonosító számú projekt keretében valósul meg.

Címkék: egészség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT