Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Július 28. 18:25, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Esküvő szervezése Esztergom környékén A-tól Z-ig

Esküvő szervezése Esztergom környékén A-tól Z-ig

Szeretnétek otthonotokhoz közel kimondani az Igent?

Sok szempontból is praktikus választás, ha Esztergom környékére tervezitek a Nagy Napot: nem kell szállással számolnotok, időt és pénzt spóroltok az utazáson, és a vendégek jelentős része is feltehetően a közelben van.

Így lényegében az esküvő szervezése is egyszerűbb lehet. Ráadásul Esztergom megannyi lehetőséget kínál álmaitok esküvőjéhez!

Találd meg a legszebb esküvői helyszínt!

Ha azon gondolkozol, hol lehetnek a legszebb esküvői helyszínek Esztergom közelében, feltehetően az első kép, ami eszedbe jut, a Bazilika. Valóban évente tucatnyi pár fogad itt egymásnak örök hűséget, gyönyörű és elegáns esküvőt szervezhettek ide.

Másrészt, ha inkább természetközeli, bohókás hangulatra vágytok, kézenfekvő választás a Lóga-tó is. Az Esztergom külterületén, több hektáros területen elterülő szabadtéri helyszínen több száz esküvő zajlott már. Elég csak végignézned a galériát és Te is beleszeretsz a magával ragadó környezetbe!

Mindig is úgy képzelted, hogy a Nagy Napotok egy tanyán zajlik majd, igazi vidéki hangulatban? Ismerd meg az Aranyhalas Tanyát, ahol autentikus esküvői sátor és a Dunakanyar hegyeinek panorámája teszik tökéletessé az esküvőtöket! Ráadásul a Balassa Pincéből rögtön a borkínálatról is tudtok gondoskodni és helyben választhattok esküvői menüt is, amivel máris egyszerűbb az esküvő szervezése.

Keress esküvői szolgáltatókat a környéken!

Ha megvan a helyszín, a következő feladat, hogy olyan szolgáltatókat találj, akik a közelben dolgoznak vagy legalábbis vállalnak kiszállást. Sokkal nagyobb a választék Esztergom környékén, mint gondolnád, és még csak nem is kell egyenként felkutatnod a szolgáltatókat. Látogass el az Esküvő Online esküvőszervező platformjára, ahol Magyarország legnagyobb esküvői szolgáltatói adatbázisa vár. Itt egy helyen keresheted meg a legszimpatikusabb fotóst, legszebben dolgozó körmöst és a dekoratőrt vagy virágkötőt, sőt, az oldalon rögtön ajánlatokat is kérhetsz és egyeztethetsz is velük.

Jól jönne a segítség az esküvő szervezése során?

Meggyűlt a bajod a vendéglista és az ülésrend összeállításával? Nem tudod hogyan álljon össze az esküvői menü?

Az Esküvő Online ezekben is segítségedre lesz, ingyenes regisztráció után pedig használhatod is praktikus funkcióit. Az ültetési rend tervezővel virtuálisan berendezheted a kiválasztott helyszínt és néhány kattintással le is ültetheted a vendégeket az asztalokhoz. Az elkészült ülésrendet bármikor módosíthatod és kinyomtatva magaddal is viheted bárhová.

A vendégekkel való kommunikáció is gyerekjáték lesz, ha a személyre szabható esküvői weboldal tervezőt használod. Ezen feltüntetheted a teljes programot, a dress code-ot, írhatsz nászajándéklistát, de még a közelben lévő szállásokat is ajánlhatod távolról érkező rokonaitoknak.

Nem kell hozzá sok, hogy az esküvő szervezése élvezetes pillanatokat tartogasson a stressz helyett, intézd online, átláthatóan!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT