Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2011. November 14. 14:04, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Eszméletlen felnőtt és mérges gáz a családi házban

Eszméletlen felnőtt és mérges gáz a családi házban

Egy felnőttet és egy gyermeket szállítottak kórházba megfigyelésre abból a veresegyházi családi házból, amelyben szén-monoxid került a levegőbe hétfőn – tájékoztatott a mentők sajtóügyeletese.

A gyermeket a fővárosi Heim Pál, a felnőttet, egy férfit az Erzsébet-kórházba vitték mérgezés gyanújával, állapotuk kielégítő – mondta Valics Dezső.

Hétfő reggel a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese közölte az MTI-vel, hogy szén-monoxid-mérgezés történt egy veresegyházi családi házban. Szabó János hozzátette: a mérges gáz valószínűleg a helytelenül bekötött kazánból került a levegőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 09:45, péntek | Kék hírek

Közel 9000 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy bolgár furgonban

Közel kilencezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és 20 liter ismeretlen eredetű alkoholos italt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár furgonban, amit az M43-as autópályán ellenőriztek.

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.