Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Május 26. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Esztergom: EP-választás, év tűzoltója, furcsa hangok – Heti hírek

Esztergom: EP-választás, év tűzoltója, furcsa hangok – Heti hírek

Elsöprő Fidesz-siker Esztergomban is, Posztumusz Év Tűzoltója a hős esztergomi lánglovag, Furcsa, ijesztő hangok Esztergomban, Bilincsben az álunokás csalók, Járóbottal és papuccsal verte 84 éves férjét. Hírösszefoglaló!

Elsöprő Fidesz-siker Esztergomban is – adatok, nyilatkozatok
Elsöprő fölénnyel nyerte meg az Európai Parlamenti választásokat a Fidesz-KDNP vasárnap, a voksok 57,17 százalékát kapta meg. Esztergomban a pártok sorrendje kissé eltér az országostól.

Posztumusz Év Tűzoltója lett a hős esztergomi lánglovag
Posztumusz Év Tűzoltója címet adományozott a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete Kövecs Gergő, hősi halál halt esztergomi tűzoltó részére a minap Siófokon.

Posztumusz Év Tűzoltója lett a hős esztergomi lánglovag

VIDEÓ: furcsa és ijesztő hangok Esztergomban – kamu?
Egy furcsa és ijesztő hangokat bemutató esztergomi videó terjed hétvége óta a neten. A feltöltő szerint a Furcsa hangok Esztergom-Szamárhegyen című felvétel május 24-én készült. Sokan egyértelműen kamunak tartják.

Bilincsben az álunokás csalók – lekapcsolták őket az esztergomi rendőrök - VIDEÓ
Elfogták az esztergomi rendőrök azokat, akik a gyanú szerint idős emberektől csaltak ki pénzt magukat az unokájuknak kiadva. A gyanúsítottak a térségben több nagyszülőt is megpróbáltak kifosztani.

Járóbottal és papuccsal verte 84 éves férjét, mert megcsalta
54 év házasság után vallotta be egy 84 éves bácsi, hogy 27 évvel korábban megcsalta most 74 éves feleségét. Az idős asszony erre előbb járóbotjával, majd papuccsal verte férjét. Vádat emelt az esztergomi ügyészség.

Megvan a Vármúzeum hollójának neve!
A jövőben Craban névvel illethetjük az esztergomi vár állandó lakóját, a látogatók egyik kedvencét. A fekete hollót a múzeum szavazással keresztelte el.

Nyári táborok Dorogon - Új-Hullám Úszó és Vízilabda Iskola

Nyári táborok Dorogon
Gazdag programmal várja nyáron a gyerekeket az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola. A tanévzárástól augusztus közepéig tartó időszakban négy különböző tematikájú napközis sporttábor közül választhatnak a szülők.

Summer Fest: fergeteg bulik – zenék, csajok, pasik, kocsik
Modellek, bikini szépségverseny, tuning autók, neves fellépők, három helyszín, három stílus, a tavalyi rekordbuli után idén is a Summer Fest partival nyitja meg június 13-án a nyarat a +21 Kultúrhely és Koktélbár.

Gyereknap az esztergomi művházban – részletes program
Gyereknapot rendez június elsején az esztergomi művelődési ház, ahol egésznapos programok várják 11 órától kicsiket és nagyokat. Egyebek közt népi játszóház és bábelőadások szórakoztatják majd a gyerekeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.